Duelul Ivanka vs. Melania Trump continuă. „Se bat” pentru titlul de popularitate

Duelul Ivanka vs. Melania Trump continuă. „Se bat” pentru titlul de popularitate

-
//
23.01.2017

Ivanka și Melania Trump sunt zilele acestea printre cele mai mediatizate doamne din Statele Unite ale Americii și nu numai, odată cu debutul seriei de ceremonii pentru învestirea noului președinte, Donald Trump, continuând cu depunerea jurământului și cu balul de inaugurare. 

Duelul Ivanka vs. Melania Trump continuă. „Se bat” pentru titlul de popularitate

Practic, a început o nouă eră în istoria președinților Americii și a famiilor lor.

Ieri, membrii familiei Obama au fost gazde pentru ultima oară la Casa Albă, cedând  locul care le-a fost casă timp de 8 ani clanului Trump. Cu toate că există mai multe femei în marea familie a președintelui, adevărul este că lupta pentru popularitate se dă între soția Melania și fiica lui Donald, Ivanka.

În timp ce Ivanka este mâna dreaptă a președintelui și i-a fost alături pe tot parcursul campaniei pentru alegeri, Melania încearcă să-i cucerească pe americani cu șarmul și aparițiile publice demne de o fostă Miss, scrie Okmagazine.

Fiica lui Trump a câștigat deja simpatia cetățenilor și se prea poate să fie în continuare în centrul atenției și de la instalarea președintelui la Casa Albă, Ivanka, soțul și copiii acestora mutându-se la Washington. Oare care dintre divele Trump, Melania sau Ivanka,  va fi Prima Doamnă cu adevărat în ochii poporul american?

Până atunci, să vedem care sunt asemănările și diferențele dintre fiica favorită și soția privilegiată, două doamne care „se bat” pentru titlul de popularitate.

Sursa: unimedia.info