Două profesoare aflate la pensie au fost coafate gratuit la un salon din Chișinău

Două profesoare aflate la pensie au fost coafate gratuit la un salon din Chișinău

-
//
06.10.2017

Au sclipit ca pe podium! Doi dascăli au fost, astăzi, răsfățați de ziua lor profesională. O frizeriță din capitală i-a organizat o surpriza unei foste profesoare și unei ex-directoare de grădiniță. Acestea au fost invitate la salon, unde au beneficiat de coafură, make-up gratuit și au avut ocazia să se simtă adevărate dive, scrie tv8.md

Două profesoare aflate la pensie au fost coafate gratuit la un salon din Chișinău

O fostă profesoară și o ex-directoare de grădiniță au avut astăzi parte de o surpriză neobișnuită din partea unei echipei de frizeri. Fiind la pensie de ceva vreme, astăzi, au avut ocazia să se simtă adevărate dive. „Sunt convinsă că o să mă facă frumoasă.”

Înainte de a le face frumoase, „meșterițele” le-au analizat minuțios. „Astăzi o să tonăm părul. O să-l frezăm, o să-l facem o formă a părului”, a menționat Doina Manole, frizeriță. „Îi dăm o formă frumoasă, pentru că părul de multișor nu a fost frezat. Facem o aranjare de sărbătoare.”

După câteva ore de muncă, rezultatul a fost unul pe potrivă. „Nici nu m-am așteptat să fie atât de bine Parcă am și întinerit”, afirmă Ludmila Bolboceanu.

Și fosta profesoară de biologie a rămas plăcut surprinsă de rezultat și chiar i s-au umezit ochii. „De ce îmi dau ochii în lacrimi? Mă văd mai tânără cred că cu vreo 15 ani poate”, susține Nelly Ciubotaru.

Frizerița spune că și-a dorit demult să implementeze această idee, iar Ziua Profesorului, s-a gândit ea, este tocmai potrivită pentru un astfel de gest. „Mă simt foarte mândră, dar parcă mai simt că aș face mai multe. Aș aduna toți profesorii. Le-aș face sărbătoare”, adaugă Veronica Mardari, frizeriță.

Sursa: tv8.md