mamaplus.md

Două pisici locuiesc singure într-un apartament care costă 1.500 de dolari pe lună

-
//
15.01.2019

Nu fumează, nu consumă alcool și nu ascultă muzică! Două pisici locuiesc singure într-un apartament care costă 1.500 de dolari pe lună și sunt chiriașele perfecte! 

mamaplus.md

David Callisch este proprietarul unui apartament din San Jose, California și este de părere că cele două pisici, Louise și Rina, sunt chiriașii ideali.

„Nu consumă alcool, nu fumează și nu dau volumul tare la muzică”, a declarat acesta pentru postul de televiziune ABC7. 

mamaplus.md

Cele două pisicuțe nu întârzie niciodată cu plata chiriei, în valoare de 1.500 de dolari. Apartamentul în care trăiesc include o toaletă echipată complet, și un sistem Apple TV. Locuința nu are bucătărie, dar are destul spațiu pentru depozitarea pungilor cu mâncare pentru pisici.

Proprietarul apartamentului, David Callisch, își dorește să își ajute prietenul, pe Troy Good și să îi țină pisicuțele fiicei sale în siguranță. Fiica lui Troy Good a plecat la facultate și nu a putut să le ia cu ea. 

„Prietenul meu m-a întrebat dacă ar fi posibil să închirieze locuința de la mine”, care nu a înțeles inițial care ar fi scopul. „Dacă închiriez eu, nu ai avea de-a face cu alți oameni și aș putea să las pisicile în apartament. Eu locuiesc aproape și pot să vin să le vizitez”, i-a spus Good.

Stăpâna pisicuțelor, Amith, spune că le iubește foarte mult și are de gând să locuiască din nou cu ele imediat ce se mută din căminul facultății. 

Sursa