mamaplus

Două minore din Drochia și Călărași au rămas însărcinate

-
//
26.02.2024

Oamenii legii au fost sesizați astăzi despre faptul că două minore ar fi însărcinate. Cazurile au avut loc în raioanele Drochia și Călărași.

mamaplus

Primul caz a avut loc în prima jumătate a zilei, în jurul orei 11:00, într-o localitatea din raionul Călărași. Oamenii legii au fost alertați de către asistentul social din localitatea care a comunicat că o adolescentă de 15 ani este însărcinată în aproximativ 28-30 de săptămâni, transmite pulsmedia.md.

Cel de-al doilea caz a avut loc în a cea de-a doua jumătate a zilei, în jurul orei 18:25, într-o localitate din raionul Călărași. O femeie a sunat la poliție și a comunicat că nepoata sa, în vârstă de 15 ani este însărcinată.

Aceasta ar locui în concubinaj de ceva timp cu un tânăr în vârstă de 23 de ani.

Ambele cazuri au fost înregistrate de oamenii legii și au fost demarate anchete penale pentru a se stabili toate circumstanțele.

Amintim că în luna ianuarie curent o minoră de 11 ani din raionul Călărași a născut, după ce anterior a rămas gravidă fiind violată de către tatăl său vitreg în grija căruia a fost lăsată de către mama sa.