mamaplus

Două fete de doi și cinci ani, ucise de către sora vitregă

-
//
09.10.2024

Două fetițe au fost ucise cu cruzime de către sora vitregă în orașul Togliatti, Federația Rusă, în timp ce părinții se aflau la poliție. După crimă, fata a ieșit calm la o plimbare afară, iar mai târziu i-a mărturisit chiar mamei sale ce a făcut.

mamaplus

Potrivit presei din Rusia, victimele sunt două fete de doi și cinci ani, trupurile cărora au fost găsite la balconul apartamentului de către o altă soră, în vârstă de 10 ani. Principalul suspect în acest moment este sora lor vitregă mai mare, în vârstă de 13 ani. Preliminar, după crimă, fata a ieșit calm la o plimbare afară, iar mai târziu i-a mărturisit chiar mamei sale ce a făcut. Anchetatorii comunică acum cu ea, dar nu o pot reține încă din cauza vârstei sale, transmite pulsmedia.md.

De asemenea, aceeași sursă menționează că mama copiilor depusese anterior o plângere împotriva partenerului său pentru violare de domiciliu, după ce acesta a pătruns în apartament și a bătut-o. Dar mai târziu femeia și-a iertat iubitul după o inscripție romantică pe trotuar și l-a lăsat din nou să intre în casă. 

Cei doi creșteau împreună cinci fete în vârstă de doi, cinci, 10, 13 și respectiv 18 ani. Recent, cuplul a avut parte de un mare scandal din cauza infidelității bărbatului, iar femeia l-a dat afară din casă și a scris plângere la la poliție. 

Dar apoi bărbatul a scris sub ferestrele iubitei sale pe asfalt „Draga mea, frumoasă, iubită, adorabilă, te iubesc foarte mult”. Ea a fost emoționată și l-a lăsat să intre înapoi în casă, dar cuplul a fost totuși citat pentru interogatoriu în acest caz. 

Cea mai mare - o fiică de 13 ani a rămas acasă cu cele două fiici mai mici. Ea stătea adesea cu surorile ei și totul era în regulă. Dar în acea zi, în prealabil, fata a luat-o razna și s-a răzbunat pe fetițe - le-a înjunghiat. 

În plus, potrivit martorilor oculari, existau urme de mușcături pe corpuri. Sora în vârstă de 10 ani a venit acasă și a văzut o imagine teribilă - corpurile însângerate ale surorilor sale zăceau pe balcon. Sora mai mare plecase în parc.

Fata, în prealabil, i-a scris mamei sale că se plimba și când a fost întrebată ce s-a întâmplat acasă, a răspuns: „Ah-ah-ah. Eu am făcut asta!”.

În același timp, potrivit vecinilor, familia era prosperă. Iar părinții își iubeau foarte mult fiicele. Nici ei nu au observat vreo agresivitate la fata de 13 ani.