mamaplus

Doina Stratan a dezvăluit ce nume a ales pentru bebelușul din burtică

-
//
24.12.2020

Deși este un pic stresată de perioada de pandemie și a fost nevoită să renunțe la activitățile sale obișnuite și să se izoleze în casă, frumoasa bloggeriță Doina Stratan se bucură din plin de sarcină și așteaptă cu mare nerăbdarea venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Așa cum ne-a anunțat anterior, ea va avea un băiețel pentru care a ales între timp un prenume, chiar dacă soțul ei încă mai stă pe gânduri la acest capitol.

”Ne-am dorit foarte mult un nume cu inițiala ”A”, dar nu a fost prea ofertantă pentru noi această literă. Eu m-am gândit la Markus sau Mark. Soțul însă este sceptic, dar îl conving cumva. Mai avem suficient timp, poate se mai schimbă ceva pe parcurs.”, mărturisește ea.

Doina mai spune că își dorește să-și aducă pe lume urmașul pe cale naturală, însă este conștientă de faptul că nașterea este un proces foarte imprevizibil și niciodată nu știi ce poate interveni și cum se va comporta bebelușul.

Întrebată dacă nu îi este cumva frică de faptul că urmează să aibă grijă de doi copii, ea a răspuns foarte ferm că este pregătită atât moral cât și fizic pentru noua experiență din viața sa.

”Am făcut acest pas conștient, dacă îmi era frică nici nu planificam al doilea copil. Totul vine din interior, înainte de a ajunge să fii însărcinată, ai tot timpul să te gândești: 1) Vei mai putea duce o sarcină la bun sfârșit? 2) Te vei descurca cu doi copii, chiar dacă ambii se pot îmbolnăvi, pot avea caractere complicate, pot fi total diferiți, etc. 3) Ești o femeie puternică și vei face față chiar dacă vei rămâne singură cu ei toată ziua. Analizezi toți factorii pentru că sunt foarte mulți, și dacă la toate ai un răspuns afirmativ, deja nu cred că mai este loc de dubii. Dar dacă măcar undeva ești indecisă, mai ia timp și mai cugetă.”, susține Doina Stratan.

Menționăm că Doina mai are o fetiță de doi anișori și jumătate, pe care o cheamă Alisa. Ea este căsătorită cu Alexandru Atamanenco, fiind o bloggeriță și un model de succes.