mamaplus

Doi părinți și-au abandonat bebelușul pe aeroport

-
//
08.03.2024

Doi părinți și-au abandonat bebelușul pe aeroportul din Tel Aviv pentru că nu au vrut să-i cumpere și lui bilet pentru avionul cu care voiau să ajungă la Bruxelles. „Niciodată nu am văzut așa ceva”, a declarat directorul companiei care opera zborul.

mamaplus

Doi părinți cu pașaport belgian au fost arestați la Tel Aviv după ce și-au abandonat bebelușul pe aeroportul din capitala israeliană pentru că nu voiau să-i mai cumpere și lui bilet de avion, transmite stirileprotv.ro.

Cuplul a sosit marți la aeroportul din Tel Aviv cu bilete pentru zborul Ryanair către capitala belgiană, dar fără a avea un bilet de îmbarcare și pentru copilul lor de numai câteva luni.

Imediat după ce personalul de la check-in le-a comunicat că este necesar și un bilet de călătorie pentru micuț pentru a se putea îmbarca în avion, aceștia au lăsat copilul în căruciorul său, lângă un birou de check-in și au continuat să se îndrepte către terminalul de securitate.

„Niciodată nu am văzut așa ceva. Nu ne venea să credem ce s-a putut întâmpla”

Înregistrările video arată momentul în care angajații aeroportului, șocați, observă căruciorul abandonat și descoperă sub o pătură copilul lăsat singur. A fost alertată imediat poliția aeroportuară care i-a găsit pe părinți la controlul de securitate, pentru a se îmbarca în avion.

Directorul biroului Ryanair a declarat pentru Jerusalem Post: „Niciodată nu am văzut așa ceva. Nu ne venea să credem ce s-a putut întâmpla!”.

Conform Ryanair, persoanele care călătoresc cu un copil mic pot fie să plătească aproximativ 30 de euro pentru un loc în brațe, fie să cumpere un loc separat pentru copil la tariful standard pentru adulți.

Incidentul șocant a avut loc la doar o lună după ce personalul aeroportuar din Mauritius a găsit un nou-născut abandonat în toaleta unui avion, pe 1 ianuarie.