mamaplus

Doi copii și-au bătut mama cu un ciomag, fiind impuși de tatăl lor (VIDEO)

-
//
05.02.2021

O femeie de 41 de ani a fost bătută de concubinul aflat în stare de ebrietate şi de copiii săi minori, de 8 şi 11 ani, instigaţi de bărbat. Femeia ar fi fost lovită cu nuiaua, dar şi cu obiecte de vestimentaţie şi alte obiecte casnice. Unul dintre copii ar fi filmat totul cu telefonul și a postat mai târziu imaginile pe rețelele sociale. Cazul a avut loc în județul Vrancea din România.

În filmare se observa cum cei doi copii, o fetiţă şi un băiat, sunt îndemnați să îşi bată mama cu un par chiar de către propriul tată. La un moment dat femeia a fost lovită cu parul în cap şi a început să plângă. Lacrimile ei însă nu i-au impresionat pe cei doi copii. Ba chiar amuzați, decid să îşi schimbe obiectul cu care îşi lovesc mama. Moment în care, de la parul de lemn, minorii trec la o nuia şi încep să îşi lovească mama peste faţă. În tot acest timp, tatăl nu intervine deloc. Din contră, se amuză şi instigă pe cei doi să îşi continue abuzul.

În urma apariției imaginilor în mediul online, polițiştii vrâncenii s-au sesizat din oficiu. Mama împreună cu cei doi copii ai săi, de 8, respectiv 11 ani, au fost internați într-un centru maternal. Tatăl a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În cursul nopţii de joi spre vineri, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare preventivă.

Atenție! Urmează imagini care v-ar putea afecta emoțional.