mamaplus

Doi copii, de 6 și 3 ani, au furat mașina părinților ca să meargă la magazinul de jucării

-
//
12.05.2023

Doi copii din Malaezia au furat mașina părinților și au plecat către un magazin de jucării, înainte să se oprească într-un stâlp, informează digi24.ro, conform CNN.

 

mamaplus

Cei doi băieți, de 3 și 6 ani, s-au urcat în mașina părinților miercuri seară, intenționând să ajungă la un magazin de jucării de pe insula Langkawi. Ei au fost găsiți de polițiști, după ce au pierdut controlul volanului și au intrat într-un stâlp de iluminat.

Șeful poliției din insula Langkawi, Shariman Ashari, a declarat că mașina în care se afla cei doi frați, o Toyota argintie, a atras atenția altor șoferi, care au care au crezut că persoana aflată la volan e beată și au urmărit autovehiculul până la momentul accidentului.

Copiii au reușit să se strecoare afară din casă în timp ce mama lor era în baie și tatăl lor dormea. Până să se oprească în stâlpul de iluminat, copiii au parcurs 2,5 kilometri.

„Șoferul era un minor în vârstă de 6 ani, iar alături de el se afla un pasager – fratele lui de 3 ani. Accidentul s-a produs când băiatul de 6 ani a pierdut controlul volanului”, a declarat șeful poliției.

Un clip video de 95 de secunde s-a viralizat pe internet și îi prezintă pe copiii aflați pe scaunul șoferului. Ei pot fi auziți când le spun trecătorilor că merg la magazinul de jucării să-și cumpere o mașină de jucărie.

În urma accidentului, copilul mai mare a suferit o lovitură la bărbie, dar cel mic a scăpat nevătămat.