mamaplus

Doi copii au fugit de acasă după o bătaie primită de la tatăl lor

-
//
04.06.2021

Sute de polițişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi pădurari, dar şi localnici i-au căutat pe cei doi frați de 3 și 5 ani, în sprijinul echipelor fiind mobilizați un elicopter IGAV, câini de urmă şi câini de salvare. După 15 ore de căutări, copiii au fost găsiți la aproximativ opt kilometri de locuința lor. Se pare că micuții au fugit de acasă pe motiv că tatăl lor are un comportament agresiv față de ei.

Cazul a avut loc într-o localitate din județul Caraș-Severin, România. Un participant la trafic i-a văzut pe marginea Drumului Național 6, în apropiere de localitatea Plugova şi a sunat la 112. Micuții au fost preluați imediat de polițişti.

În urma verificărilor efectuate de polițişti cu privire la situația celor doi frați care au plecat de acasă, s-a stabilit că au fost agresați fizic de tatăl lor.   

În acest caz, polițiştii s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorilor, efectuând cercetări în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate.