mamaplus

Doi copii au fost găsiți morți într-un apartament. Mama lor și-a recunoscut vina

0
//
18.11.2020

Caz tragic în Rusia. Doi copii au fost găsiți fără suflare într-un apartament din orașul Moscova. Mama micuților a recunoscut că se face vinovată de moartea acestora, scrie meduza.io. În seara zilei de 17 noiembrie, în locuință au fost găsite cadavrele unei fetițe de trei anișori și al unui băiat de cinci anișori.

Descoperirea macabră a fost făcută de tatăl micuților. Oamenii legii spun că mama se afla în apartament într-o stare inadecvată și nu putea să explice ce s-a întâmplat.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru omor, iar mama copiilor a fost reținută recunoscându-și vina. În timp ce a fost audiată de oamenii legii, ea a spus că a luat brusc decizia de a-și ucide copiii, după care a băut alcool. Femeia urmează să fie interogată de psiholog și psihiatru. Instanța va examina acest caz pe 19 noiembrie.

Pe corpul micuților nu au fost depistate semne de moarte violentă. Conform unor surse ale agenției TASS, micuții ar fi fost strangulați. Canalul Telegram 112 scrie că mama ar fi putut otrăvi copiii.

Potrivit TASS, mama copiilor omorâți este o studentă de 25 de ani de la Universitatea Academică de Stat de Științe Umaniste. Tatăl copiilor s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani. Cei doi sunt divorțați. Familia nu se afla în vizorul asistenților sociali.