mamaplus

Doctorii i-au scăpat fetița în cap, la naștere. Femeia a încremenit când a aflat asta

0
//
17.01.2020

Ziua în care un copil vine pe lume este una dintre cele mai grele, dar și cele mai fericite din viața unei mame. Iată că lucrurile nu au stat chiar așa în cazul unei mame care și-a născut fetițele gemene într-un spital din Arizona, Statele Unite ale Americii.

Gravidei i s-a făcut cezariana. Prima fetiță scoasă din burta mamei a fost scapătă de personalul medical în momentul în care o manevrau, imediat după naștere. Tatăl a fost cel care a surprins secvențele cu telefonul mobil. Micuța s-a ales cu hemoragie intracraniană de gradul I.

„Fetițele mele gemene au fost născute pe 14 februarie 2019. Fiica mea, Morgan, a fost scapătă în cap din negrijența personalului medical.

Nu am fost înștiințată că fetița a fost scapătă și nici nu i s-au făcut alte teste după lovitură. Vreau să trag un semnal de alarmă astfel încât să nu se mai întâmple așa ceva și altor copii care vin pe lume în acest spital. Fetița a stat 12 zile în secția de Neonatologie pentru că s-a născut cu 1474 de grame.

O ecografie la cap i s-a făcut în ziua a 5-a de viață, însă nu am fost înștiințată nici că i s-a făcut această investigație, nici în legătură cu rezultatele ei. Morgan are hemoragie de gradul 1 în partea stangă a creierului și nu sunt sigură dacă acest lucru a fost cauzat de lovitura după ce a fost scapătă în cap sau se datorează greutății mici pe care a avut-o la naștere. Am aflat rezultatele de la ecografie sâmbăta trecută când am fost cu ea la un alt control.

Soțul meu a fost cel care a filmat. Video-ul e scurt pentru că conține imagini din timpul cezarienei, pe care le-am tăiat. Nu cred că cineva ar fi vrut să vadă secvențe din timpul operației”, a fost mesajul postată de mama disperată.

My twin girls were born 2/14/19 at Chandler Regional in Chandler, AZ and my daughter Morgan was dropped on her head due to the negligence of the staff. I was never notified she was dropped nor were there any tests done due to them dropping her. I would like to prevent this from happening to other children being born at this hospital. ***EDIT*** I forgot to mention that a she spent a total of 12 days in the NICU due to her being 3lbs 4oz when born. A head ultrasound was done on day 5 and I was also not notified that this was being done due to her low birth weight and I was never given the results of this test. She has a grade 1 hemorrhage on the left side of her brain and I am not sure if that was due to her being dropped or her low birth weight. I did not find out that this test was done and the results of this test until this past Saturday when I brought up a different concern to her doctor. Please share my video.

Опубликовано Mo Rodgers Среда, 1 мая 2019 г.