mamaplus

Dmitriy Shepelev va deveni tată pentru a doua oară

-
//
04.02.2021

Prezentatorul TV Dmitriy Shepelev și iubita sa, designerul Ekaterina Tulupova, se pregătesc să devină părinți în viitorul apropiat. Anunțul a fost făcut de el într-un interviu recent, iar apoi preluat de presa din Rusia.

”Simt o mare bucurie și mă copleșesc emoțiile. Nu poți compara cu niciun alt eveniment din viață venirea pe lume a unui copil. În ziua în care am aflat vestea că vom deveni părinți, eram în al nouălea cer de fericire. Dacă e să compar cu nașterea primului copil, acum mă simt mult mai liniștit și mai încrezut.”, susține Shepelev.

Atât Dmitriy, cât și logodnica sa au copii din relațiile anterioare. Prezentatorul TV își crește fiul de 7 ani din relația cu Janna Friske, iar Ekaterina are o fetiță de 7 ani, care se numește Lada. Dmitriy a mărturisit într-un interviu că cei doi și-au pregătit copiii din timp pentru nașterea copilului și le-au spus că în curând vor avea o surioară sau un frățior. Copiii așteaptă cu nerăbdare momentul întâlnirii...

Dmitriy Shepelev și Ekaterina Tulupova sunt împreună de 4 ani și au făcut cunoștință la grădinița pe care o frecventează copiii lor. Presa din Rusia scrie că cei doi s-ar fi logodit în anul 2019.

mamaplus

”Relația cu Katya este o experiență nouă pentru mine. Nu am mai simțit niciodată la fel și îmi dau seama că acest lucru e minunat. O respect și țin mult la ea. Îi mulțumesc destinului că mi-a oferit șansa să o cunosc.”, spune prezentatorul TV.

Menționăm că Dmitriy Shepelev a avut o relație frumoasă și foarte mediatizată cu cântăreața Janna Friske. În anul 2015, ea s-a stins din viață din cauza unei tumori la creier. După moartea artistei, relația lui Shepelev cu părinții ei s-au înrăutățit. Părinții Jannei îl acuză pe el că nu le permite să se vadă cu nepotul lor, Platon. Pe de altă parte, Dmitriy este nemulțumit de faptul că bunicii ar fi publicat în presă niște imagini cu fiul lui și l-au luat cu ei la câteva emisiuni televizate, ceea ce l-a nemulțumit foarte mult.

mamaplus