mamaplus.md

Divorț în Familia Regală. Prințul a semnat actele

-
//
16.01.2019

Publicația New Idea din Australia a anunțat că mariajul Camillei Parker și al Prințului Charles s-a terminat. O sursă a familiei regale a spus că în timp ce lumea e concentrată pe disputa dintre Kate Middleton și Meghan Markle, în spatele pereților palatului se întâmplă o adevărată dramă.  
 

mamaplus.md

Sursa citată spune că prințul „s-a săturat” și că s-a întâlnit deja cu Fiona Shackleton, avocata care l-a ajutat cu divorțul de Prințesa Diana, pentru a semna actele de divorț, potrivit newidea.com.au. „Se crede că Prințul Charles și Camilla își vor anunța divorțul. Ei ar fi semnat actele și abia s-au văzut în ultimele luni, în afara zilei de naștere a lui Charles, eveniment la care Camilla a participat la rugămintea Reginei, pentru a evita speculațiile”, a declarat sursa pentru publicația australiană. 

În ciuda aparențelor, relația celor doi s-ar fi încheiat acum mai multă vreme. Camilla a fost absentă la multe din angajamente regale de anul trecut, inclusiv la nunta prințesei Eugenie. Regina Marii Britanii ar fi ordonat staff-ului să păstreze discreția cu privire la acest subiect. Cel puțin până se va liniști scandalul dintre Kate și Meghan. În anul 2005, într-o ceremonie care a avut loc la Windsor Guildhall, Charles s-a căsătorit cu Camilla. Moștenitorul tronului Marii Britanii a mai fost căsătorit cu Prințesa Diana. 

Sursa: libertatea.ro