mamaplus

Dintr-o joacă inofensivă cu fratele ei, o fetiță a ajuns să aibă zeci de jucării în păr. Ce s-a întâmplat după 20 de ore e uimitor

-
//
27.02.2024

O mamă din Pennsylvania a avut parte de cel mai mare coșmar al sau când a trebuit să scoată aproape 150 de jucării tip velcro din părul fiicei sale.

mamaplus

Luna trecută, Lisa Hoelzle a povestit într-o postare virală pe Facebook că cei doi copiii ei, Noah și Abigail, în vârstă de 6 ani, se jucau la parter când au ajuns într-o situație complicată.

Copiii tocmai terminaseră școala online, când au decis să se joace cu niște jucării de forma unor bile mici cu scaieți, prin care poți construi diferite forme. Însă Noah a considerat că ar fi distractiv să arunce un container plin cu astfel de jucării în capul surorii sale, care au rămas mai apoi prinse în părul fetiței, scrie peroz.ro.

mamaplus

„Cred că mi-am părăsit corpul pentru o clipă. Avea în jur de 150 de jucării mici prinse în păr, iar încercarea lor de a le îndepărta singuri a înrăutățit situația", a spus Lisa pe Facebook.

Biata mămică a reușit să scoată abia 15 jucării în trei ore, fapt pentru care a avut nevoie de ajutorul soțului ei, care a venit cu ideea de a folosi balsam și ulei vegetal pentru a descâlci părul, însă fară succes.

Întrucât era tărziu, Abigail a fost nevoită să doarmă cu jucăriile în păr până a doua zi, când mama a cumpărat ulei mineral și un pieptane de descâlcit părul.

După 20 de ore pline de plânsete, Lisa a reușit să îndepărteze jucăriile din părul fiicei sale.

mamaplus

"I-am salvat părul și, deși este mai subțire, nu a fost la fel de deteriorat și ruinat pe cât credeam așa că mulțumesc Doamne!!" a scris ea pe Facebook.

Experiența Lisei este o atenționare pentru toți părinții care au cumpărat astfel de jucării pentru copiii lor.