mamaplus

Din 27 mai va fi suspendat traficul rutier pe mai multe străzi din capitală

-
//
26.05.2022

Primăria municipiului Chișinău informează că vineri, 27 mai 2022, în intervalul orelor: 08.00-16.00, va fi suspendat traficul rutier pe strada Bulgară, pe tronsonul str. Mitropolit Varlaam - str. Columna, în legătură cu executarea lucrărilor de defrișare a arborilor.

Tot din 27 mai și până pe 6 iunie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru Bernardazzi, pe anumite tronsoane, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de amenajare și reabilitare a trotuarelor.

Astfel, în perioada: 27 mai – 30 mai, inclusiv, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru Bernardazzi, pe tronsonul str. M. Eminescu – str. V. Alecsandri; în perioada: 31 mai – 3 iunie, inclusiv pe tronsonul str. V. Alecsandri – str. Armenească și în perioada: 4 iunie - 7 iunie, inclusiv – pe tronsonul str. Armenească – str. Bulgară.

Totodată, informăm că în perioada: 27 mai – 30 mai, va fi suspendat traficul rutier pe str. Onisifor Ghibu, tronsonul cuprins între străzile Alba-Iulia și Alexandru Marinescu, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a apeductului.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.