mamaplus

Din 17 mai, va fi suspendat traficul rutier pe mai multe străzi din centrul capitalei

-
//
16.05.2022

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 17- 22 mai 2022,  va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și M. Cebotari, precum și pe str. M. Cebotari în perimetrul str. Columna - str. Alexandru cel Bun, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de schimbare a pilonilor din beton armat de către furnizorul de energie electrică.

Astfel, în legătură cu executarea lucrărilor menționate, circulația transportului de pasageri în zilele de 17-22 mai 2022 va fi organizată după cum urmează:

  • Itinerarul rutelor nr. 103, 108, 171 și 174 se modifică după cum urmează: de pe str. Ismail pe str. Mitropolit Varlaam, str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Petru Movilă, str. Columna și în continuare pe traseele stabilite.
  • Totodată, în perioada 18-20 mai 2022, va fi suspendat traficul rutier pe strada Arhanghelul Mihail, tronsonul cuprins între bd. Gr. Vieru și Petru Rareș, în legătură cu necesitatea executării în zonă a lucrărilor arheologice.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.