mamaplus

Detalii șocante despre mama care și-a ucis copiii. Suferea de depresie postnatală și lua pastile

-
//
03.06.2021

Un băiețel de un an și 9 luni și surioara lui de doar 4 luni au murit miercuri, uciși chiar de mama lor. Iulia era singură acasă cu ei și după dubla crimă și-a sunat soțul și i-a spus ce a făcut. Femeia, în vârstă de 30 de ani, lua medicamente și suferea de depresie postnatală. În ultima perioadă, ea s-a plâns de dureri de cap, dar rudele susțin că nimeni nu și-a dat seama că starea ei ar fi atât de gravă. Cazul a avut loc într-o localitate din județul Maramureș, România.

Soțul femeii și tatăl celor doi micuți a fost primul care a aflat de nenorocire. Femeia l-a sunat imediat după ce i-a lovit pe copii pe soțul ei și i-a povestit tot ce s-a întâmplat.

„M-a sunat și mi-a spus că a dat cu copiii de pământ. Am venit repede acasă, fetița încă sufla, băiețelul era galben tot. Nu a zis că îi e greu cu copiii, se văita că o durea capul. A fost la doctor și i-a dat medicamente pentru dureri de cap. Băiatul care m-a adus cu mașina a sunat la 112.”, a povestit bărbatul.

Și mama femeii susține că în dimineața zilei fatidice a vorbit cu fiica ei la telefon și părea să fie într-o stare bună. Pe de altă parte, bunica a afirmat că fiica ei era singura care avea grijă de copii, soțul fiind la muncă, și că a fost refuzată când s-a oferit să-i ajute. La sfârșitul săptămânii, fetița care avea doar patru luni urma să fie botezată.

Mama care și-a ucis copiii a fost reținută și dusă la audieri, iar ulterior a a- juns la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației. Femeia este cercetată în acest moment pentru omor calificat agravat cu violență în familie. Ea urmează să fie internată în spital, după care va fi supusă testării psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ la momentul dublei crime.