mamaplus

Detalii noi în cazul mamei care a fost filmată în timp fumează cu bebelușul în brațe

-
//
07.10.2021

Acum o săptămână, pe rețeaua de socializare Tik Tok au apărut câteva secvențe video șocante, în care apare o tânără mamă cu trei bebeluși și o minoră. În filmulețe se observă cum femeia ține în brațe unul dintre copii, care este nou-născut și fumează în direcția lui. De asemenea, minora care apare și ea în acele clipuri video în timp ce fumează, înjură și arată gesturi necenzurate ar fi sora femeii.

Video-urile au fost postate chiar de un bărbat, care părea să încurajeze comportamentul femeii și al minorei.

Jurnaliștii vorbeste.md au contactat autoritățile locale din satul de baștină al bărbatului. Primarul spune că s-a autosesizat după ce a văzut imaginile video și a încercat să întreprindă măsuri pentru a plasa copiii temporar în grija unui asistent parental.

”Am vrut să convoc ședința Comisiei pentru Drepturile Copilului și să-i duc într-o familie temporară, dar ea locuiește în altă parte și nu se află la evidență la noi în localitate”, susține primarul.

Potrivit edilului, bărbatul care a filmat și apare în imagini ar fi tatăl unuia dintre bebeluși. Totuși, el își neagă paternitatea și ar fi postat secvențele video cu scopul de a intimida mama copiilor.

Menționăm că anterior oamenii legii s-au autosesizat pe marginea acestui caz. Ofițerul de presă al IP Hâncești, Cristina Vicol, susține că persoanele au fost identificate sâmbătă, 2 octombrie.

"Bărbatul care a filmat mama este locuitor al raionului Hîncești, iar femeia este originară din alt raion. Pe cazul dat urmează să fie luată o hotărâre împreună cu APL. Nu putem să spunem ce riscă. Trebuie să fie făcută o adunare unde să fie chemați ambii părinți", a precizat Cristina Vicol.

Imaginile video le găsești în știrea inițială: O mamă își crește copiii în condiții mizere, fumând și consumând alcool în preajma lor