mamaplus

Detalii despre tragedia de la Durlești, unde un copil a murit strivit de un televizor

-
//
15.04.2022

Tragedie într-o familie din orășelul Durlești. Un copil de un an și jumătate a murit, după ce un televizor a căzut peste el. Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 21.00. Părinții au chemat imediat ambulanța. Purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă a declarat pentru TV6 că starea bebelușului a fost evaluată de medici ca fiind extrem de gravă.

„S-a luat decizia de a transporta pacientul la cel mai apropiat spital. La ora 21:41, echipa medicală de asistență urgentă a transmis pacientul personalului din cadrul Spitalului Clinic municipal de copii nr. 1”, susține Vlada Ceban, purtător de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă.

Potrivit secretarului de presă al Poliției capitalei, în cadrul anchetei, părinții au declarat că, în timp ce se juca în cameră, copilul a deschis sertarul dulapului pe care se afla televizorul și imediat după aceea, dulapul s-a răsturnat peste el. Chiar dacă tatăl copilului a reacționat imediat, nu a reușit să-l salveze.

Internat în secția de terapie intensivă, micuțul a murit în urma rănilor suferite. Incidentul a fost raportat oamenilor legii.

A fost deschisă o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.