mamaplus

Detalii despre copilul de 3 ani găsit ieri pe un drum din Leova. Unde era mama micuţului

0
//
30.06.2020

Un copil de 3 ani a fost găsit ieri de angajații INSP jucându-se singur, în mijlocul drumului, în satul Hănășenii Noi, raionul Leova. Oamenii legii care patrulau zona au luat copilul şi au pornit să o caute pe mama acestuia.

"Activând în cadrul operațiunii "Viteza", la aproximativ 100-150 de metri am observat pe adiacentul drumului că se deplasa un copil minor de aproximativ 3 ani. Am luat copilul în brațe", a afirmat angajatul INSP, Ghenadie Vihrisiuc.

"Copilul nu spunea nimic, deoarece încă nu vorbea. Noi l-am întrebat de mai multe ori cine este mama, cine sunt părinții însă el nu răspundea şi am început să căutăm prin sat", a povestit angajatul INSP, Anton Antonov.

Femeia, de la care mirosea puternic a alcool, le-a spus polițiștilor că nu a observat când copilul a ieșit pe poartă. Inspectorii de patrulare spun că micuțul se afla la o distanță de aproape 500 de metri de casă. Polițiștii au întâlnit-o la scurt timp şi pe mama acestuia în timp ce își căută disperată copilul.

"Striga în gura mare! Am întrebat care e motivul, cum s-a întâmplat că copilul merge pe drum, la care doamna mi-a răspuns că o persoană, o rudă, a intrat în ogradă şi a lăsat poarta deschisă", a spus angajatul INSP, Anton Antonov.

Inspectoratul de Poliție din Leova investighează cazul şi urmează să decidă dacă mama copilului este pasibilă de amendă.