Detalii curioase de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Detalii curioase de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

-
//
21.05.2018

Prinţul Harry şi fosta actriţă Meghan Markle s-au căsătorit, sâmbătă după-amiază, la Capela St. George de la castelul Windsor, ei spunându-şi "da" în faţa rudelor, a prietenilor şi a miilor de admiratori aflaţi în faţa bisericii, în cadrul unei ceremonii pline de magie!

Mirii şi-au unit destinele într-un cadru de vis, iar la ceremonia religioasă au asistat foarte multe celebrităţi.

Meghan a pășit singură către altar- gest de independență

Meghan a venit la capelă în rochie albă, pășind singură către altar, fiind apoi preluată de prințul Charles. Și-a dorit în mod expres acest lucru, pentru a arăta că este o femeie independentă. La capelă, viitoarea ducesă de Sussex a venit însoțită doar de mama sa, Doria Ragland.

Detalii curioase de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Prințul Harry s-a căsătorit din dragoste, şi nu a ales o soţie care să se potrivească tiparului regal

Tocmai de aceea, Prinţul Harry, spre deosebire de fratele lui şi majoritatea bărbaţilor de viţă nobilă, va purta verighetă după căsătoria cu Meghan Markle.

Detalii curioase de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Ce l-a întrebat Meghan pe prinț înainte de a se săruta?

Tina Lannin, specializată în cititul pe buze, a explicat pentru Sky News că atunci când cei doi au ajuns pe treptele capelei, Meghan l-ar fi întrebat discret pe Harry: „Ne sărutăm?”, iar el i-a răspuns pe acelaşi ton: „Da!”, după care cei doi s-au privit şi s-au sărutat zâmbitori.

Detalii curioase de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

S-au sărutat pe treptele Capelei

Înainte de cuvântarea preotului, fermecat de modul în care arată mireasa lui și vizibil emoționat, prințul Harry i-a șoptit lui Meghan Markle că este foarte frumoasă și că el se consideră foarte norocos! Acest gest, informal, nu este ceva care să facă parte din protocolul regal. Mai mult decât atât, chiar dacă regulile nu permit sărutul mirilor, cei doi însurăței au făcut-o, spre marea surpriză a tuturor!

După frumosul moment împărtășit cu întreaga lume, cei doi miri nu s-au putut abține să nu se mai sărute încă o dată, în timp ce se aflau în mașina de epocă, ce i-a transportat către noua viață, de proaspăt-căsătoriți.

Detalii curioase de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Mirii au participat la două petreceri

După ceremonia de nuntă, Harry și Meghan au mai participat la două petreceri, date în cinstea uniunii dintre cei doi, una organizată de către Regina Elisabeta a II-a, iar cealaltă, de către Prințul Phillip.

Tortul miresei

Așa cum s-a anunțat anterior, Meghan Markle și ”acum” – soțul ei, Prințul Harry, au ales să rupă tradiția în ceea ce privește tortul de nuntă. Dacă în cazul tortului de nuntă al Ducilor de Cambridge, ori al Prințului Charles, s-a ales unul cu ciocolată și fructe, Meghan și Harry au făcut o altă alegere.

Tortul a fost decorat cu flori naturale, respectiv bujori albi, flori prezente și-n aranjamentele florale, dar și-n buchetul miresei.

Patiserul a dezvăluit ingredientele necesare acestui tort. Astfel, peste 200 de lămâi Amalfi, 500 de ouă organice din Suffolk, 20 kg de unt, 20 de kg de făină, 20 de kg de zahăr și 10 sticle de șampanie de soc de la Sandringham au fost folosite pentru a crea acest tort. Fiecare etaj al tortului a fost transportat individual de la Palatul Buckingham la Castelul Windsor, în dimineața nunții. În cele din urmă, înainte de recepție, tortul a fost asamblat. Cele 150 de flori naturale au fost adăugate la final, pentru a fi cât mai fresh posibil.

Detalii curioase de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Buchetul miresei

Buchetul de nuntă pe care Meghan Markle l-a avut la ceremonia religioasă de la Capela Sf. George este cu totul și cu totul special. Palatul Kensington a dezvăluit că multe din florile din buchetul miresei au fost culese cu grijă din grădina Palatului de către Prințul Harry.

Buchetul a conținut și flori de Nu Mă Uita – preferatele Prințesei Diana. Conform Palatului Kensington, cuplul a ales în mod special aceste flori, din dorința de a onora memoria mamei Prințului Harry în ziua cea mare. Restul buchetului a fost format din lăcrămioare, Astilbe, iasomie și flori de mirt. Florile au fost legate cu o panglică de mătase naturală.

Detalii curioase de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Prințesă Charlotte, moment adorabil

Prințesa Charlotte a cucerit inimile publicului la nunta regală. Gesturile ei au fost adorabile. Prințul George a fost mai rezervat. Amândoi au făcut parte din suita miresei, Meghan Markle, alături de alți 8 copii.

Prințesa Charlotte a cucerit inimile publicului prezent la nunta regală. Gesturile ei au fost adorabile. Fetița a atras atenția încă dinainte să ajungă la biserică, când fost surprinsă cu limba scoasă, în timp ce mașina în care era trecea prin dreptul mulțimii, conform dailymail.com.

Detalii curioase de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

În timp ce urcau scările pentru a intra în biserica unde urma să aibă loc ceremonia religioasă, copiii s-au mai întors o dată să vadă publicul numeros. Prințesa Charlotte a salutat cu entuziasm publicul prezent în fața Capelei St. George de la Windsor, acolo unde prințul Harry și Meghan Markle și-au unit destinele.

Donații în loc de cadouri de nuntă

Meghan Markle și Prințul Harry și-au rugat fanii să redirecționeze toate cadourile pe care intenționează să le ofere către asociații și organizații de caritate. Cei doi au selectat şapte organizaţii caritative – niciuna cu care ei sunt asociaţi în mod direct – pe care britanicii ar putea să le sprijine prin intermediul unor donaţii.

Prețuri nuntă

Detalii curioase de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle