mamaplus

Dermatoscopie digitală - o nouă metodă de examinare a pielii, efectuată la Clinica Sancos

-
//
05.08.2020

Clinica de Medicină Estetică SANCOS continuă să-și extindă gama de servicii de diagnosticare și tratament. Recent, Departamentul de Dermatologie a fost completat cu dermatoscopul ultramodern Canfield IntelliStudio - un instrument unic ce depistează diferite boli cutanate încă în fazele incipiente. Astfel, pacienții clinicii au acces la cele mai eficiente metode de diagnosticare a stării pielii, efectuate cu ajutorul celor mai moderne echipamente de producție europeană.

Dermatoscopul Canfield IntelliStudio - o tehnologie inovatoare de cercetare a stării pielii, cu posibilitatea de a fixa rezultatele în format video și foto și de a controla schimbările pe o perioadă îndelungată de timp.

Acest echipament permite depistarea mai multor boli cutanate la etapele precoce, inclusiv a bolilor oncologice. Cu ajutorul acestui dispozitiv se efectuează și procedura de cartografiere a corpului, cu elaborarea unei hărți complete a alunițelor amplasate pe corp.

Rezultatul excelent al dermatoscopiei se realizează prin utilizarea mai multor metode de cercetare, inclusiv:

  • utilizarea iluminării crosspolarizate, care elimină sclipirea și conferă claritate imaginii stării reale a pielii;
  • utilizarea iluminării nepolarizate de calitate de studio, calibrată și echilibrată în scopul vizualizării stării pielii;
  • mișcarea automată a camerei video de la cap până în picioare permite determinarea prezenței anumitor afecțiuni ale pielii pe tot corpul;
  • înregistrarea și salvarea rezultatelor obținute în format foto și video;
  • previzualizarea materialelor înregistrate, cu corectarea poziției camerei prin intermediul instrumentelor încorporate de poziționare.

Prezența unei camere DSLR de 50 de megapixeli vă permite să obțineți cea mai detaliată imagine a zonelor problematice ale pielii, cu posibilitatea de mărire multiplă.

Calitatea înaltă a metodei de dermatoscopie este confirmată de marca comercială Canfield Scientific GmbH, lider mondial în dezvoltarea sistemelor de imagistică pentru sănătate și cercetare științifică.

Medicii din cadrul clinicii au trecut un stagiu complet de utilizare a acestui echipament sub conducerea reprezentantului oficial al companiei Canfield Scientific GmbH, domnul Peter Wagener.

Pentru a vă înscrie la o examinare completă a pielii cu ajutorul dermatoscopului Canfield IntelliStudio, puteți apela numerele de telefon ale Clinicii de Medicină Estetică SANCOS: +373 (22) 909 909 sau +373 (22) 909 908.

Clinica Sancos - fondată la 16 ianuarie 1987 este prima Clinică privată acreditată în Republica Moldova și este unul dintre liderii pieței de servicii medicale private din Moldova, certificată și de către organismele internaționale.

Adresa:  mun. Chişinău, bd. Moscova, 16
Telefon:  +373 (22) 909 909, +373 (22) 909 908
E-mail: info@sancos.md
Site: www.sancos.md