mamaplus

Demi Moore a fost violată pe când avea doar 15 ani

-
//
25.09.2019

Ajunsă la vârsta de 56 de ani, actrița a dezvăluit câteva momente cutremurătoare din adolescența ei. Se pare că incidentul despre care a povestit Demi Moore s-a întâmplat chiar în casa în care a copilărit.

mamaplus

Moore a spus că a fost violată de un bărbat mai în vârstă, care o cunoştea pe mama ei și care a spus că i-ar fi plătit mamei 500 de dolari pentru asta.

După ce a violat-o, bărbatul i-ar fi spus lui Demi că mama s-a a vândut-o

În cartea de memorii „Inside Out”, lansată vineri, Moore scrie: „A fost viol. Şi o trădare devastatoare, dezvăluită de întrebarea crudă a unui bărbat: cum se simte să fii făcută târfă de mama ta pentru 500 de dolari?”.

Mama lui Demi Moore a fost alcoolică şi, potrivit actriţei, o lua cu ea în baruri când era adolescentă pentru ca bărbaţii să le observe. Ea a murit în 1998.

Întrebată dacă l-a crezut pe bărbat, ea a replicat: „Cred, în sufletul meu, că nu. Nu cred că a fost o tranzacţie simplă. Dar ea i-a permis accesul şi m-a pus în primejdie”.

Actriţa a dezvăluit în cartea ei autobriografică faptul că mama ei a încercat prima dată să se sinucidă când Moore avea 12 ani, iar intervenţia ei i-a salvat viaţa.

Sursa