mamaplus

Deliciile continuă cu Dr. Oetker!

-
//
17.05.2022

Soarele primăvăratic a scos toată lumea în parcuri la plimbări în aer liber. Însă plimbările trezesc o poftă de ceva bunișor, și venind acasă vrei să savurezi un desert făcut cu suflet de cineva drag. În ajutorul gospodinelor la prepararea deserturilor vine Dr.Oetker cu varietatea de produse pentru gătit. Astfel, poți îmbina utilul cu plăcutul, îți iei tot ce trebuie pentru a găti ,dar și participi în promoția organizată de  Dr.Oetker.

“Împreună orice masă e o dulce sărbătoare” este campanie promoțională de la Dr. Oetker, care provoacă toate gospodinele din Moldova să descopere care sunt acele lucruri speciale care fac deosebită masa de sărbătoare și să gătească tot felul de bunătăți pentru cei dragi!

Astfel, în perioada 15 martie - 31 mai 2022, cumpărând oricare produs Dr. Oetker din lista de produse care participă la promoție poți câștiga săptămânal  - 4000 lei sau chiar premiul cel mare - 50000 lei, pentru tine și familia ta.

Sună tare bine, nu-i așa?

Cum participi în această campanie? Foarte simplu – înregistrează numărul bonului care atestă achiziția produselor Dr. Oetker în perioada campaniei, prin SMS la numărul 1817 sau pe pagina web www.oetker.md și nu uita să păstrezi bonul de cumpărături!

Cu puțin noroc, poți fi și tu unul dintre fericiții câștigători.

Pentru a te inspira și mai mult, avem încă o veste frumoasă. Campaniei Dr. Oetker „Împreună orice masă e o dulce sărbătoare”, i s-au alăturat celebrele artiste și nu în ultimul rând gospodine, Lenuța Gheorghiță, Aura, Doina Danielean și Mariana Mihăilă.

Lenuța Gheorghiță ne-a bucurat cu o rețetă originală de cornulețe cu vișină, preferate în familia ei. Vezi AICI cum a gătit interpreta cornulețele.

mamaplus

Provocată de Dr. Oetker și Doina Danielean a gătit un tort delicios pentru familia sa. Tortul Cioburi de sticlă durează în a fi preparată însă foarte rapid consumată de intraga familie.

mamaplus

Aura a gătit o tartă cu dovleac absolut deosebită, care este tradițională în familia sa. Vezi rețeta AICI.

mamaplus

Ne-a surprins Mariana Mihăilă care a gătit împreună cu cumătrița ei o frumusețe de Babă Neară, tradiționalul desert de la Nordul Moldovei. AICI vezi cum au preparat gospodinele acest desert delicios.

mamaplus

Un mare ajutor în prepararea acestor deserturi au fost produsele Dr. Oetker, nelipsite în orice bucătărie. Continuă sărbătorile prin a găti delicii pentru o #dulcesarbatoare în familia ta cu Dr. Oetker!

Împreună orice masă e o dulce sărbătoare!