Delia va adopta un copil

Delia va adopta un copil

-
//
02.01.2018

Delia va lipsi din spațiul public pentru o perioadă de timp, deoarece intenționează să acorde mai mult timp familiei. Surse din anturajul vedetei spun că aceasta vrea să adopte un copil.

Delia va adopta un copil

“Delia vrea să se retragă din muzică un an. Dar ea nu ascunde acest lucru, a spus asta și într-o emisiune la radio. Se gândește să adopte un copil, cu acte în regulă, să-l ia acasă. Are un suflet mare dacă face asta. Și dacă adopți un copil trebuie să-ți petreci timpul cu el, așa că e de înțeles de ce își dorește să facă o pauză.

Ea nu are timp nici să se odihnească. Are enorm de multe concerte, filmări, evenimente. De ani buni e în fața tuturor, nu e ușor. Asta înseamnă multă muncă. Sau mai exact înseamnă muncă și atât, viață personală mai deloc. Dar și-a asumat.

Acum a venit timpul probabil să ia o pauză. Încă nu a anunțat exact de când va începe această pauză. Și în trecut a spus că se retrage pentru o anumită perioadă, dar n-a putut, tot a făcut piese, tot a luat concerte. Are în sânge muzică”, susțin surse din anturajul vedetei.

Sursa: wowbiz.ro