mamaplus

Delia: ”Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume”

-
//
17.05.2021

Delia are o familie frumoasă și o carieră de succes, însă până acum, vedeta în vârstă de 39 de ani nu a reușit să devină mamă. În ultimii ani, artista a fost întrebată de nenumărate ori de ce nu face un copil, însă a evitat să vorbească prea mult despre asta.

Invitată la un podcast, realizat de Andra, Delia și-a deschis sufletul și a recunoscut că se teme.

„Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă.  Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală.

Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a spus Delia.

Delia se vede a fi o mamă foarte modernă, însă cu câteva frici.

„Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai spus Delia Matache.