mamaplus

De ziua sa, Kătălina Rusu a publicat fotografii cu burtica de gravidă la vedere

-
//
22.02.2023

Astăzi, Kătălina Rusu este omagiată. Interpreta a împlinit 34 de ani și se declară fericită și împlinită. 
 

mamaplus

Vedeta a publicat mai multe fotografii de la ultima ședință foto, cu burtica la vedere, în dreptul cărora a scris:

“🎀 Happy Birthday to Me!!! Ai mei #34 🎂

❤️ Astăzi vreau sa-i mulțumesc cerului și bunului Dumnezeu pentru tot 🙏. Astăzi sunt mai recunoscătoare ca niciodată, mai puternică, mai înțeleaptă, mai iubită… deoarece astăzi sunt mamă, aproape la puterea a treia 🙏. Cineva o sa creadă ca dacă sunt mulțumită, înseamnă ca totul mi s-a dat ușor și fără griji până acum, însă eu îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru înțelepciunea pe care mi-a dat-o ca să le pot înțelege pe toate câte mi s-au dat și mi se dau, atât bune cât și grele. Tot prin ce am trecut in viață până în prezent m-a marcat într-un fel sau altul, oamenii care au venit in viața mea, cei care au plecat și cei care au rămas. 
Am învățat sa nu ma supăr pe oameni și să merg înainte, să nu dau vina pe împrejurări, dar să am răbdare ( că tot ce se face, se face la timpul potrivit ). 
Am înțeles că bine faci, bine găsești, ce dai- aceea primești. Am devenit mai puternică, mai matură, dar am rămas copil pentru părinții mei si le mulțumesc din suflet pentru asta. 
🙏 Le mulțumesc părinților și in primul rând mamei pentru toată grijă și căldură cu care am fost întâmpinată pe aceasta lume!

Draga mea mămică abia astăzi am ajuns să înțeleg si sa-ți mulțumesc pentru puterea ta de mamă, pentru dragoste si grijă. Pentru că am fost si sunt iubită, pentru că am fost mereu curată, călcată, sătulă, încălțată, îmbrăcată. Pentru nopțile nedormite, pentru veșnicile iertări( acum știu ca o mama iartă și le răbda pe toate) 🥺. Te iubesc și-ți mulțumesc pentru ca ai fost și ești îngerul meu păzitor 🙏❤️.

Îți mulțumesc pentru cel mai de preț sfat pe care mi-l dai mereu: Roagă-te, puiul mamei ca Domnul să-ți dea înțelepciune, atunci le vei înțeleg și le vei avea pe toate! 🙏

Astăzi sunt fericita, astăzi este ziua mea! La mulți ani Katalina! 😘🥳🍾

Mulțumesc @newborndaniela pentru aceste poze superbe! Te cuprind cu drag! 💝”

În curând, Kătălina Rusu va deveni mămică pentru a treia oară. Aceasta va avea o fetiță. Interpreta mai are 2 fiice, Melissa și Mia.

mamaplus