mamaplus

De Valentine' s Day, spune „I LOVE YOU” în felul tău, împreună cu Enter

-
//
10.02.2020

Cât de frumos e să fii îndrăgostit? Prinzi aripi, vezi lumea în culori și trăiești din plin fiecare moment în compania jumătății tale. Îndrăgostiții din toată lumea știu că cea mai frumoasă zi, în care celebrăm dragostea, este Valentine' s Day. De Ziua Îndrăgostiților totul în jur e plin de iubire, zâmbete, inimioare, flori și, desigur, muuulte CADOURI.

În ajun de marea sărbătoare, toți aleargă după cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Dacă și tu ești în căutarea darului perfect, cu care să-ți surprinzi iubitul sau iubita, ai găsit locul corect. Astăzi, pe lângă flori și ciocolate, e la modă să dăruiești lucruri practice și utile. Cel puțin asta am descoperit noi, cei de la Enter – experți în tehnică și electrocasnice, dar și în cadouri pentru orice ocazie, inclusiv Valentine' s Day. Nu o să te complicăm cu idei despre cum să alegi cadouri după Feng Shui, astre sau timpul de afară. Îți povestim scurt pe doi ce, cum și de unde să alegi daruri pentru un 14 februarie deosebit.

Iar între timp, află cum se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților în Moldova, dar și ce cadouri aleg îndrăgostiții de la noi.

CADOURI pentru EL: Arată-i cât de bine îl cunoști!

Se zvonește că femeile nu prea se pricep la surprize de Ziua Îndrăgostiților. Cică aleg cadouri prea siropoase sau sunt prea „grijulii”, oferind în dar ciorapi sau spumă de ras. Asta-i modă veche! Noi suntem pentru cadouri moderne, care cu siguranță vor fi apreciate de orice bărbat, fie el sportiv, om de afaceri, gamer sau traveler înrăit.

Știm că-i greu să alegi cadouri pentru un bărbat care are de toate. Dar și aici este o formulă simplă de tot. Atrage atenția la hobby-urile și ocupațiile sale. De exemplu, laptopul Asus X512DA poate deveni cel mai bun „prieten” pentru un bărbat ce lucrează în oficiu, navighează pe Internet sau pur și simplu preferă să privească filme sau video-uri pe Youtube. La Enter ai cele mai originale cadouri pentru EL, ca să-i spui „Te iubesc” într-un mod cât mai creativ.

CADOURI pentru EA: Surprinde-o plăcut, cu un dar din suflet!

Să alegi cadouri pentru EA e și mai dificil. Poți opta pentru varianta clasică, să o întrebi ce-și dorește, dar deja nu va mai fi surpriză. Sau fii atent la indicii, ocupații sau pasiuni. Toate te pot ajuta să-ți surprinzi aleasa și să organizezi cel mai frumos Valentine' s Day. Nu degeaba se spune că, dacă îți faci femeia să zâmbească, luminează totul în jur.

De exemplu, știai că iPhone 11 este în TOP 10 cele mai populare căutări pe Google în 2019? Nu că ar fi un indiciu, dar oricum merită să-l iei în considerare. Un iPhone de Ziua Îndrăgostiților este mereu o alegere bună, fii sigur de asta! Te sperie prețul sau crezi că ar putea să nu fie original? La Enter poți fi liniștit. Avem și preț de sărbătoare și garanția calității, în calitate de Apple Authorised Reseller în Moldova.

CADOURI pentru AMÂNDOI: Un singur cadou – fericire dublă!

Dacă sunteți de nedespărțit și petreceți mai tot timpul împreună, soluția perfectă este să alegeți un cadou pentru cuplu – unul pentru doi, pentru momente memorabile împreună. Aici variante sunt multe, unii aleg să meargă în călătorii, la concerte, la teatru, cinema sau și mai simplu… puteți să petreceți timpul frumos, acasă, alegând un cadou care vă va aduce confort tot anul împrejur.

Hai să te ajutăm cu o idee pentru Valentine' s Day! Simplă de realizat, dar taaare cosy! Dați comandă de sushi, fructe și o șampanie bună, acomodați-vă pe canapea și porniți filmul preferat.

Dar nu pe televizorul vechi, ci pe unul nou-nouț, cum ar fi cel mai popular model de Smart TV, Samsung UE43NU7090UXUA – cadoul perfect pentru cuplurile pasionate de cinema. Dar asta nu e tot. Ca să aveți hainele fresh a doua zi, înainte de a vă pune la film, e suficient doar să setați programul de spălare pe noua voastră mașină de spălat rufe, LG F12B8WDS7. Aceasta va avea grijă să vă curețe hainele, în timp ce voi veți petrece romantic seara în doi. Totul ca după scenariu.

Cadoul meu – alegerea ta!

Iar dacă nu vrei să dai greș cu cadoul sau simplu, vrei să-i oferi libertate iubitei sau iubitului tău, să-și aleagă cadoul individual, cea mai bună alegere poate fi un GIFT CARD în magazinul preferat. Certificatele cadou au devenit una dintre cele mai originale soluții de a face surprize plăcute celor dragi, fiind sigur că nu o vei da în bară cu cadoul. Mai nou, și în rețeaua Enter poți oferi Gift Card-uri în sumă de 500, 1000 și 2000 de lei cu ocazia Zilei Îndrăgostiților sau cu un alt prilej.

Și cel mai important, la atâtea idei de cadouri, cum fără REDUCERI de sărbătoare?! Că altfel dăm toți faliment de Valentine' s Day. La Enter, cel mai mare store de produse electronice și electrocasnice, ai parte de cele mai avantajoase PROMOȚII la cadouri pentru îndrăgostiți. Smartphone-uri, laptopuri, gadgeturi smart, electrocasnice sau aparate de îngrijire personală – nu îți rămâne decât să dai o tură în orice magazin Enter sau pe enter.online ca să-ți faci plinul cu daruri de Valentine' s Day.

P.S. Încă ceva! Pentru pasionații de smartphone-uri Samsung, cel mai nou smartphone mid-range, Samsung Galaxy A51, deja poate fi precomandat în magazinele Enter. Mai bine oferi un cadou bun mai târziu decât niciodată. Fii cu ochii pe paginile noastre de Instagram și Facebook pentru detalii noi.

În magazinul de electronice Enter ai parte de cele mai bune oferte la tehnică din toate ramurile, a peste 150 de branduri cunoscute. Avem grijă să ne completăm periodic gama de produse cu modele de ultimă generație, atât din segmentul de buget, cât și din cel premium.

Magazine
Contact Vânzări: 0 68 800 900, 0 22 44 66 99
Suport clienți: 0 68 800 910
Internet magazin
Facebook
Instagram