mamaplus

De patru ori mai multe cumpărături: Nova Poshta Moldova a estimat rezultatele după Black Friday

-
//
23.12.2021

Locuitorii Moldovei, din ce în ce mai mult, fac cumpărături online, inclusiv din magazinele din străinătate. Acest fapt este confirmat de rezultatele de după Black Friday. În 2021, locuitorii țării au cumpărat de 4 ori mai mult în perioada promoțiilor Black Friday în comparație cu anul precedent.

„Cetățenii noștrii descoperă cu succes avantajele cumpărăturilor din magazinele din Europa și SUA, sortimentul este mai larg, calitatea este mai înaltă, iar reducerile sunt adesea substanțiale. Nova Poshta oferă condiții bune de livrare - termeni optimi de livrare și prețuri competitive. Prin urmare, numărul comenzilor din străinătate este în continuă creștere, doar în  perioada de Black Friday au fost livrate de 4 ori mai multe colete decât în anul trecut”, afirmă Mihail Popovici, CEO Nova Poshta Moldova.

mamaplus

În acest an, a apărut posibilitatea de a comanda din magazinele online din Germania, Polonia și Turcia.
Cele mai multe produse sunt comandate de pe site-urile din SUA - 67%. Pe locul doi se află  magazinele online din Germania - 22%, iar pe al treilea loc cele din Polonia - 11%. Cel mai greu colet a fost din Germania - 19 kg. Greutatea medie a unui colet este de 1,37 kg. Bonul mediu de plătă pentru o livrare este de 241 lei. Costul mediu a unui colet este de 2010 lei.

Majoritatea mărfurilor de pe site-urile străine au fost comandate de locuitorii din Chișinău – 82%.

Cele mai populare mărci cumpărate în perioada Black Friday sunt:  Amazon, ebay, Marcy's, Zara, Zalando, 6pm, HM.

Pentru mai multe informații - 022 855 969

Comanda acum - www.npshopping.md