mamaplus

De Paşte, la o maternitate din Chișinău au venit pe lume 18 bebeluși

-
//
04.05.2021

Sărbătoarea Învierii a fost şi mai frumoasă pentru mai multe familii din țară. Astfel, iepuraşul de Paşte a venit cu cel mai aşteptat şi prețios cadou. Este vorba de 18 bebeluşi, printre care şi doi gemeni, care au ajuns pe lume perfect sănătoşi la maternitatea Nr.1 din Chişinău. Potrivit medicilor, atât micuții, cât și mamele se simt bine şi în curând vor putea merge acasă.

Primul bebeluş care a venit pe lume la Spitalul Clinic Municipal „Gheorghe Paladi” în ziua de Paşte, la scurt timp după miezul nopții, este un băiețel de aproape 4 kg.

„Pe parcursul sărbătorii de Paşti, la noi în maternitate au venit pe lume 18 bebeluşi dintre care dintre care 11 băieței şi şapte fetițe printre aceşti bebeluşi sunt şi o pereche de gemănuți, o fetiță şi un băiețel. Atât mamele cât şi bebeluşii sunt în stare satisfăcătoare se află împreună şi se bucură unii de alții”, a declarat Cristina Ipati, medic obstetrician-ginecolog.

Potrivit medicilor, în acest an de Paşte s-au născut mai mulți băieți față de anul trecut când în această zi s-au născut mai multe fete.