mamaplus

De ce Shakira nu se mărită cu tatăl copiilor săi: ”Căsătoria mă sperie…”

-
//
10.01.2020

Shakira a fost foarte sinceră într-un interviu acordat pentru emisiunea 60 Minutes și a recunoscut care este adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit încă, și nici nu intenționează să o facă, cu tatăl copiilor săi, fotbalistul Gerard Pique.

Shakira și Gerard Pique sunt împreună de aproape un deceniu, cei doi cunoscându-se în timpul Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, din anul 2010. Shakira și Gerard Pique au împreună doi copii, pe Milan și Sasha, însă cu toate acestea nu au ajuns la altar și nici nu se grăbesc să o facă, iar artista a dezvăluit care este motivul, mai exact care este viziunea sa despre căsătorie: 

„Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă privească ca pe soția sa, ci mai degrabă ca pe iubita sa, amanta sa. Ea ca acel fruct interzis. Prefer să-l țin mereu în alertă, atent. Prefer să se gândească că totul este posibil, depinde de comportamentul său”, – a declarat Shakira pentru un post de televiziune american.

Shakira și Gerard Pique sunt născuți în aceeași zi, pe data de 2 februarie, însă la o diferență de 10 ani. Anul acesta Shakira va împlini 43 de ani, în timp ce partenerul său de viață, Gerard Pique, va împlini 33 de ani.

mamaplus