mamaplus

De ce nu își dorește Gina Pistol bonă pentru fiica ei: "Vreau să îmi cresc copilul sănătos"

-
//
06.10.2023

Anul acesta, Gina Pistol a luat o pauză de la lumea televiziunii. A decis să facă asta pentru a se ocupa de creșterea lui Jospehine, fiica ei și a lui Smiley, dar și pentru a-și reîncărca bateriile. Ultimii ani au fost unii extrem de ocupați pentru Gina, cu mai multe emisiuni și filmări până târziu în noapte, dar și cu adaptarea la noua viață de mamă.

mamaplus

Acum, într-un interviu pentru Antena Stars, vedeta a mărturisit că nu are bonă și că preferă să fie cât mai mult timp în preajma unicului ei copil. Vrea să se ocupe de toate nevoile micuței, să-i facă plăcerile, să fie acolo la fiecare masă și la fiecare pui de somn. Mai mult, ea și Smiley o iau pe Josephine în cam toate vacanțele în care merg. Când au nevoie de ajutor, în caz că programul amândurora implică angajamente la care să fie neapărat prezenți, în ajutor le sar bunicile, în cele mai multe cazuri.

mamaplus

„Dacă vrei să îți crești copilul sănătos... Că așa puteam să îl pasez unei bone, la bunici și îmi vedeam de viață. Vreau să îmi cresc copilul sănătos. Să nu fiu înțeleasă greșit. Am ajutor. Doar atunci când am de filmat ceva sau când am de făcut câteva drumuri și chiar nu pot să stau cu copilul, vine cineva și mă ajută. Atunci când sunt acasă, mă joc cu ea, ne îmbrățișăm, adică chiar și atunci când sunt acasă, nu vreau să îmi ignor copilul”, a spus Gina Pistol la Antena Stars.

„Ideea e că după fiecare vacanță, ea are câte un salt de creștere. Poate ea nu își va aminti foarte multe lucruri sau poate nu își va aminti de vacanțe până la o anumită vârstă, dar ne vom aminti noi”, a declarat Gina despre motivul pentru care fetița merge cu ea și soțul ei în vacanțe.

De ce și-a dorit Gina Pistol o pauză de la televiziune

În luna februarie, Gina a anunțat că se retrage din televiziune pentru o perioadă.

„Sunt momente în care îmi e dor de mine. Eu sunt într-un proces de revenire pentru că se schimbă toată viața, te simți și tu ca om, se schimbă relațiile, pentru că prioritar devine copilul. Dar nu trebuie să uităm și noi de noi, că înainte de mama suntem femei. Am avut COVID de două ori într-un an, inclusiv am avut un burnout, toate în același an, toate au dat cu mine de pământ și atunci am realizat că sănătatea mea fizică și psihică este mai importantă decât orice proiect”, a spus Gina Pistol, la opt luni de la anunțul că ia o pauză de la a prezenta emisiuni tv.

sursa