mamaplus

De ce Meghan Markle nu permite nimănui să se apropie de bebelușul Archie

-
//
03.06.2019

Meghan Markle se bucură din plin de această perioadă din viața sa alături de bebelușul Archie. Frumoasa familie pe care și-a întemeiat-o fosta actriță e apreciată de întreaga lume.

mamaplus

Potrivit unor surse de la Palat, foste angajate, Meghan Markle a devenit o mamă posesivă față de bebelusul ei și al Prințului Harry. Ducesa nu permite nimănui să îl atinga pe Archie Harrison și este exagerat de protectoare cu el. 

Pe Meghan pare să o fi marcat foarte mult experiența de a deveni mămică, pentru prima dată. De asemenea, ea nu lasă pe nimeni să-l ia în brațe pe bebelușul Archie. Este singura care îl poate ridica pe copil, hrăni sau schimba de scutece. Meghan pare să nu ia în calcul ajutorul din partea personalului calificat, pe care cel mai probabil ea și Harry l-au angajat.

„Lui Meghan îi place să controleze totul. Nu lasă ca nimeni să fie singur cu Archie. Ea ignoră ajutorul. Nimeni nu se ocupă de el, în afară de ea”, a povestit o sursă pentru presa din Marea Britanie.

Bonele nu au voie nici ele să se apropie prea mult. Și mai straniu este faptul că Meghan abia îi permite propriei sale mame să stea cu cel mic. 

„O lasă pe Doria să îl țină pe Archie doar câteva clipe, cât intră în duș, după care aleargă să îl țină din nou în brațe”, a mai completat sursa.

Sursa