mamaplus

De 3 zile, o copilă din Leova este de negăsit. Bunica și Poliția, pe urmele ei

-
//
19.11.2020

ACTUALIZARE: Copila a fost găsită! Acest lucru a devenit posibil, după ce un anonim a transmis informația cu locul unde s-ar putea afla minora. Potrivit sursei, ea se afla într-un sat din raionul Ialoveni, la o prietenă. 

Știrea inițială:

O bunicuță din raionul Leova cere ajutorul oamenilor pentru a-și găsi nepoata, dispărută de mai multe zile. Copila de 15 ani a ieșit din casă în data de 16 noiembrie la ora cinci dimineața și de atunci nimeni nu nu mai știe nimic de ea. Mai mult, aceasta și-a deconectat și telefonul, astfel ca să nu poată fi contactată.


Pe rețelele de socializare au apărut mai multe anunțuri de căutare, iar rudele s-au adresat și la poliție, însă până în prezent fata nu a fost găsită. La moment se cunoaște că Ecaterina Goibu, locuiește în satul Iargara din raionul Leova. Copila din este crescută de bunica sa de la vârsta de 3 ani.

Anterior, ea ar mai fi încercat să fugă de acasă însă a fost oprită la timp. Fata are corpolența suplă, ochii albaștri spre cenușii și părul șaten. În comentariile lăsate sub anunțurile de căutare este specificat că aceasta ar fi fost văzută cum intră într-un microbuz care se îndrepta spre Chișinău.

În acest context, persoanele care au recunoscut copila din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 281 410.