mamaplus

Daniela Costețchi se desparte de tatăl copilului său: ”Dacă vom lua decizia, o vom face și în acte„

-
//
06.06.2022

Una dintre cele mai urmărite bloggerițe de la noi, Daniela Costețchi, și-a pus pe jar urmăritorii de pe rețelele sociale, după ce a publicat un mesaj emoționant în care mărturisește că ”s-a separat” de soțul ei, Cătălin Soare. Cei doi au împreună o fetiță de un an și jumătate și chiar dacă se mai văd ocazional, au decis să locuiască separat, din cauza unor neînțelegeri în cuplu. Chiar dacă presa de la noi a speculat că Daniela și Cătălin ar divorța, bloggerița a precizat că deocamdată nu au luat această decizie.

”Nu divorțăm momentan și dacă vom lua decizia, o vom face și prin acte. Nu acum. Avem un copil. Lucrurile sunt mai complicate. Nu a spus nimeni nimic de divorț. Oamenii uneori se separă pentru a vedea dacă funcționează mai bine separat sau pentru a realiza că mai au o șansă și a se prețui mai mult.”, susține Daniela Costețchi.

Cătălin și Daniela s-au căsătorit în toamna anului 2019 și sunt urmăriți de sute de mii de urmăritori din Republica Moldova și România. Ea spune, printre lacrimi, că decizia de separare nu a fost una spontană.

”Nu-i o decizie luată de azi sau de ieri. E o decizie mestecată de un an de zile. Relația dintre noi a devenit bipolară și nu ne mai face bine. Nu ne mai umplem cu energie, mai des ne stoarcem unul pe celălalt. S-a ajuns aici treptat, din mai multe motive pe care nu le voi enumera. Le vom ține pentru noi. Poate voi povesti totul intr-o carte in viitor, și de acolo veți afla povestea. După multe ore de terapie oricum s-a ajuns aici. Cătălin stă separat, în continuare rămânem părinții Leilei și vom face tot posibilul să fie un copil împlinit și fericit.”, se arată în mesajul publicat de Daniela pe Instagram.