mamaplus

Daniela Ciocanu a vorbit despre al doilea copil

-
//
27.02.2024

Daniela Ciocanu este una dintre cele mai iubite și admirate prezentatoare TV, nu doar pentru activitatea profesională, dar și pentru familia frumoasă pe care o are.

mamaplus

Aceasta este mămică unei fetițe, Miranda, care apare deseori pe site-urile de socializare ale

Astăzi, influencerița a deschis căsuța cu întrebări, iar printre primele a fost dacă-și mai dorește copii. 

“Foarte mult sperăm să avem parte de încă un miracol. Miranda la fel cere des acest lucru, și mă simt așa un pic copleșită când încă nu i-am livrat darul. Cine știe situația mea, mă înțelege”, a menționat Daniela. 

mamaplus

Prezentatoarea TV a vorbit de mai multe ori despre diagnosticul de infertilitate care i-a fost pus încă înainte de prima sarcină.

„Mai puternic decât puterea gândului nu există nimic, nici medicina. Eu cred în materializarea gândului. Până la Miranda foarte multe lucruri mi s-au întâmplat fiindcă mi-am dorit. Cum am zis, așa s-a întâmplat și atunci când a venit domnul Calaraș și mi-a spus: „Daniela, tu nu poți avea copii pe cale naturală”. Eu i-am spus: „bine, domnul Călăraș”, dar nu am acceptat vorba lui fiindcă eu sunt foarte ambițioasă și cred în gândurile mele. Am crezut că pot deveni mamă pe cale naturală.

Soțul meu insista să începem procedurile, dar eu i-am spus să aibă un pic de răbdare. În capul meu se plantase ideea că vine copilul fără eprubete și, în septembrie 2018, după trei săptămâni de vacanță în Croația, Victor mi-a spus: „gata, până aici a mers soldatul, mergem să facem procedura”. După mai multe investigații ar fi trebuit să fac un vaccin și pur instinctiv am făcut un test de sarcină care avea două liniuțe. Am plecat la sora mea și am mai făcut unul și iarăși erau două liniuțe, oricum sora mea m-a sfătuit să dau și o analiză de sânge pentru a fi sigură (în tot acest timp soțul meu mă aștepta acasă).

Până și analiza de sânge a arătat că domnul Călăraș nu a avut dreptate, Daniela a câștigat (râde). Domnul Călăraș mi-a spus: „medicina are 5% de coridor întunecat, pe care noi nu-l putem până la sfârșit lumina și iată tu ești un caz din coridorul acela întunecat”, povestea Daniela în cadrul unui interviu.

Sursa: Mamaplus.MD