Daniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filme

Daniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filme

-
//
18.05.2018

În luna aprilie, și-au organizat nunta viselor, iar recent au organizat o ședință foto de familie. Daniela și-a luat rochia de mireasă, iar Victor- costumul elegant și au mers la Orheiul Vechi pentru a imortaliza cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi nu au uitat nici de câinele de rasă, care face parte din familie.

Daniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filme

Impresionată de rezultatul obținut datorită fotografului Vadim Dodon, jurnalista a postat câteva fotografii de la ședința foto pe pagina sa de Instagram. Pozele par a fi desprinse din filme.

Vă lăsăm să le admirați și voi!

Daniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filmeDaniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filmeDaniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filmeDaniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filmeDaniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filmeDaniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filmeDaniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filmeDaniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filmeDaniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filmeDaniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filmeDaniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filmeDaniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filmeDaniela Ciocanu și soțul său, într-o ședință foto parcă ruptă din filme

Sursa: Mamaplus.MD

Foto: Vadim Dodon