mamaplus

Daniela Ciocanu, într-o ipostază tandră și intimă alături de soțul său

-
//
07.05.2021

Cine a spus că dragostea durează doar trei ani, a fost foarte subiectiv, pentru că această regulă nu este una general valabilă. O demonstrează Daniela și Victor Ciocanu - unul dintre cele mai frumoase cupluri din Republica Moldova. Cei doi au celebrat 3 ani de căsnicie în data de 21 aprilie, iar acesta este un bun prilej pentru a-și etala dragostea și pe rețelele sociale. Familia Ciocanu este îndrăgită de mii de urmăritori de pe Instagram, iar astăzi Daniela a publicat o imagine absolut neașteptată, care a adunat mii de aprecieri în doar câteva minute.

mamaplus

Evenimentele frumoase în familia Ciocanu nu se termină aici. La mijlocul lunii mai, cei doi vor celebra doi ani de când au devenit părinții unei fetițe frumoase și stilate, care se numește Miranda.

mamaplus

O dovadă în plus a faptului a dragostea lor e tot mai mare de la an la an este o altă imagine publicată de Daniela acum câteva luni. Este prima poză de cuplu, pe care au făcut-o în anul 2017, într-o călătorie la Madrid.

mamaplus

Menționăm că prezentatoarea TV Daniela Ciocanu a fost căsătorită anterior, dar a divorțat la vârsta de 25 de ani. Se pare însă că acum este în brațele bărbatului care o face să se simtă iubită și fericită.

mamaplus