Daniela Burlac a plecat de la Jurnal TV

Daniela Burlac a plecat de la Jurnal TV

-
//
09.01.2018

Daniela Burlac a plecat de la Jurnal TV. Aceasta a făcut anunțul pe pagina sa de facebook. Frumoasa blondă nu și-a dorit să se despartă de Jurnal TV, însă în urma optimizărilor, s-a ajuns la această decizie. Daniela le-a promis fanilor că nu se desparte de sticlă și nu este exclus că în curând o vom vedea la un alt post TV.

Daniela Burlac a plecat de la Jurnal TV

“Mereu am sustinut ca ador zilele de luni. De obicei, de la o luni se anunta schimbarile. Pentru a nu lasa loc de interpretari, zvonuri si birfe o sa aflati din prima sursă. Din 2018 in grila JurnalTv s-au facut mai multe schimbari. Jurnalul sportiv devine parte din principalul jurnal al zilei, prezentatat de Sofia Obadă, respectiv si stirile din sport o sa le prezinte ea.

Tin sa mentionez ca nu eu am fost initiatorul acestei despartiri de JtV, si nici sefii, e mai mult legat de circumstante si realitatile din prezent, de optimizari. Am ramas in relatii de respect si prietenie cu toti colegii de acolo si le doresc multa ambitie, forta, inspiratie, spectatori fideli, si zile pline de publicitate. Nu renunt la televiziune, ca poti scoate omul din televiziune, dar televiziunea din om nu apar multe proiecte, poate undeva e si proiectul meu. Vedem ce ne rezerva 2018. Pana atunci ne intalnim pe contul meu de instagram @danaburlac. Un an plin de surprize frumoase si nu uitati tot ce se intampla se intampla spre bine”, a scris prezentatoarea TV pe pagina sa de facebook.

Daniela Burlac a plecat de la Jurnal TV

Amintim că recent Daniela a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, Victor. Acum, aceasta va avea mai mult timp pentru familie și pentru pregătirile de nuntă.

Sursa: Mamaplus.MD