mamaplus

Dana Rogoz, mesaj emoționant de ziua fiului ei! Cum arată acum Vlad

-
//
03.03.2023

Dana Rogoz are toate motivele să radieze de fericire! Fiul ei, Vlad, a împlinit 9 ani, moment pe care actrița l-a marcat așa cum se cuvine, inclusiv pe rețelele de socializare.

mamaplus

Dana Rogoz este o mamă împlinită! Actrița nu numai că se bucură de succes, ci și de o familie frumoasă. În anul 2014, vedeta l-a adus pe lume pe fiul ei, Vlad, care ieri a împlinit 9 ani. După o vreme, Vlad a primit și o surioară, așa că familia e acum întreagă. Asta, chiar dacă nu mulți au dat șanse cuplului, scrie libertateapentrufemei.ro.

Dana Rogoz, mesaj cu ocazia zilei de naștere a fiului ei

De ziua lui Vlad, Dana Rogoz a postat câteva fotografii alături de fiul ei, dar și un mesaj vesel și plin de emoție cu ocazia zilei lui de naștere.

„9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1… La mulți ani, Vlad! Ai adus atât de multă fericire în viața noastră, atât de multă emoție, atât de mult bine, frumos, curaj, magic, inedit, speranță, sens, că nu știu cum aș putea să îți muțumesc vreodată pentru tot. 

Poate nu întâmplator te-ai născut pe 1 martie. Tu ești un copil ca o zi de primavără, pe care toată lumea o iubește. Doar că noi avem șansa, alături și prin tine, să trăim această zi de primavără în fiecare zi a vieții noastre, de 9 ani încoace. Te iubim infinit”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.