mamaplus

Dan Bittman se gândește la însurătoare? Cum decurge relația lui cu Monica Odagiu

-
//
08.05.2020

Deși relația lui Dan Bittman cu Monica Odagiu nu a fost confirmată de niciunul din protagoniștii poveștii de dragoste, surse apropiate celor doi au dezvăluit că cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată și mai mult de atât, planurile de nuntă sunt în continuare valabile!

Din cauza izolării la domiciliu, Dan Bittman și Monica Odagiu nu au putut petrece prea mult timp împreună, astfel ca fiecare și-a căutat o activitate care să îi țină ocupați până la revederea mult dorită. Astfel că în timp ce Monica își exersează pasiunea pentru muzică și actorie și se perfecționează la gătit, Dan Bittman petrece timp alături de copiii săi, fiind și unul dintre posibilele motive pentru care cuplul de îndrăgostiți nu s-au mai putut întâlni.

Dar chiar și așa, distanța nu le clintește deloc planurile! Monica Odagiu și Dan Bittman vor să treacă la următorul nivel al relației și să se căsătorească. Pas pe care artistul nu l-a făcut nici cu Liliana Ștefan, femeia care i-a fost alaturi mai bine de un sfert de secol și cu care are trei copii.

„Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbizul, iar vorbele umblă. Însă și de data aceasta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii. (…) Însă, cu siguranță, Liliana nu se aștepta ca [Dan] (…) să se îndrăgostească de o altă femeie. Mai ales de una cu 33 de ani mai tânăra. Este stupid. Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă. O femeie în adevăratul sens al cuvântului. Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, au declarat surse din anturajul acesteia, pentru Impact.ro