mamaplus.md

Dan Bălan, în premieră, în calitate de jurat la show-ul „Vocea Ucrainei”

-
//
23.01.2019

Pe 20 ianuarie curent, a avut loc prima ediție din sezonul 9 al show-ului „Vocea Ucrainei”. De această dată, în cadrul concursului îl veți putea urmări și pe artistul basarabean Dan Bălan, care va antrena concurenții alături de ceilalți trei jurați.

mamaplus.md

Artistul a primit oferta de colaborare în septembrie anul trecut și a acceptat fără ezitări. Filmările audițiilor pe nevăzute au avut loc în decembrie, iar pe 20 ianuarie, a fost difuzată prima emisiune.

„M-am simțit foarte bine la filmări! Am avut parte de o primire foarte călduroasă din partea întregii echipe. Potap, Monatik, Tina Karoli sunt minunați! Deși în emisiune se vorbește doar limba ucraineană, pentru că așa prevede legislația de acolo, ei m-au ajutat să mă încadrez, fiindcă au simțit că mi-a fost destul de greu la început. Mă refer la prima zi de filmări. După asta, mi-am format stilul meu și totul a devenit mai simplu.”, a declarat artistul pentru Afisha.md.

mamaplus.md

Artistul este încântat de proiectul în care s-a implicat și este pregătit pentru noi colaborări.

„Este o experiență absolut nouă pentru mine. Sunt încântat să cunosc oameni talentați care mă inspira. Sunt deschis și pregătit pentru noi colaborări. Îmi place mult conceptul proiectului din Ucraina. Am urmărit proiectul „The Voice” în mai multe țări din lume și peste tot energia este diferită. M-am bucurat să văd că în varianta ucraineană, accentul se pune mai mult pe emoții pozitive. Aici nu există glume de prost gust sau concurență distructivă și nimeni nu aplică metode de înjosire asupra concurenților. Totul se bazează pe respect reciproc, căldură, prietenie și, desigur, sarcasm în limita bunului simț.”

În prima ediție a noului sezon, în echipa lui Dan Balan au intrat trei concurenți: Marina Fijdeliuc, Veaceslav Cretov și Haitham Mohammed Rafi.

Vezi evoluțiile acestora aici.