mamaplus

Cutremurător: O tânără mamă din Bender, ucisă de frate sub ochii fiicei sale de un anișor

-
//
30.10.2020

Crima a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 29 octombrie, într-un apartament din orașul Bender, unde un tânăr și-a ucis sora cu sânge rece. Surse apropiate anchetei au comunicat că femeia de 35 de ani a fost ucisă de față cu fiica sa de numai un anișor.

Totul ar fi pornit după ce femeia i-ar fi făcut observație fratelui său de 32 de ani ca să-și caute de lucru și să nu mai trăiască din banii mamei sale. Sursele noastre susțin că această problemă persista de mai mult timp, iar din această cauză între cei doi mereu era un motiv de ceartă.

Ieri, în timp ce mama lor era dusă la spital, cei doi s-au luat din nou la ceartă, iar tânărul de 32 de ani a luat un cuțit de bucătărie cu care i-a aplicat mai multe lovituri surorei sale, în regiunea gâtului și cutiei toracice, după care a dat bir cu fugiții într-o direcție necunoscută, lăsând cadavrul femeii să zacă într-o baltă de sânge. În momentul când a comis crima în apartament se afla fetița de un anișor a victimei.

Cadavrul femeii a fost descoperit în apartament de către mama sa care a alertat poliția.

Oamenii legii din cadrul IP Bender au pornit în acest caz at o cauză penală pentru omor săvârșit cu deosebită cruzime asupra unui membru de familie, iar în prezent interprind toate măsurile de rigoare pentru a stabili locul aflării făptașului, cu ulterioara reținere a acestuia.