mamaplus

Cum să găsești un babysitter profesionist în Chișinău la doar un click distanță

-
//
08.07.2021

Cu siguranță ai avut momente în care aveai nevoie să pleci pe câteva ore de acasă și absolut nimeni din anturajul tău nu era disponibil în ziua respectivă. Foarte mulți părinți se confruntă cu astfel de situații și tocmai de aceea a fost creată platforma KIDDO.md cu ajutorul căreia părinții pot găsi cu ușurință un babysitter în funcție de zona orașului în care se află. 

Avantajul principal este că fiecare babysitter de pe această platformă este verificat și instruit de specialiști în domeniul psihologiei.

De asemenea, părinții au posibilitatea să acceseze profilul persoanei care urmează să petreacă o perioadă de timp cu cei mici, să revizuiască descrierile și recenziile iar în funcție de tarif și programul disponibil, care la fel, este afișat pe site, să îl aleagă pe cel mai potrivit nevoilor copiilor lor.

Toți babysitterii sunt selectați, verificați și instruiți

Toate persoanele sunt selectate, verificate și instruite înainte de a fi acceptate în calitate de babysitter pe platforma KIDDO, iar recenziile părinților, dau certitudinea că acest serviciu este unul extrem de necesar și util.

„Recomand cu toată încrederea. Am avut plăcerea să o cunosc pe Maria în ziua în care aveam nevoie de ajutor pentru câteva ore. Am făcut rezervarea în ultimul moment, cu doar trei ore înainte. M-a surprins cât este de accesibil este serviciul, rapid și de încredere. [...] Faptul că babysitterii au trecut un curs de instruire, m-a și convins să apelez, așa cum acesta este criteriul de bază ca să îmi pot lăsa copilul cu o persoană străină - să am încrederea că va putea cu blândețe și empatie să gestioneze orice situație."

Aceasta este una din cele peste 250 de recenzii lăsate de părinți, în urma unei ședințe de babysitting.

Mamele din Moldova au nevoie de timp personal calitativ

„Îmi doresc ca apariția în familie a unui copil să nu mai însemne în mod automat renunțarea la multe experiențe care ni se par absolut normale până a deveni părinți: a savura o cină într-un restaurant cu persoana dragă, a-ți lua un curs de engleză, a merge la un eveniment, a ieși cu prietenii la un concert. Într-o societate în care bărbații petrec cu 50% mai puțin timp cu copiii lor decât femeile (conform Studiului privind Utilizarea Timpului realizat de Biroul Național de Statistică), mamele sunt cele care renunță aproape la tot pentru a îngriji copii. Platforma face mai ușoară munca acestora și le oferă ocazia să-și urmeze visele știind că micuții lor sunt acasă, în siguranță.”, susține Diana Ivanov, fondatoarea platformei.

Mai multe despre platforma KIDDO.md

Serviciul, care este unul nou pe piața Republicii Moldova, a fost lansat în luna ianuarie curent și are drept scop de a conecta părinții cu babysitteri pentru servicii ocazionale, de scurtă durată.

KIDDO-md înseamnă mai mult de 3500 ore de babysitting, peste 700 sesiuni de babysitting, 150 de părinți care și-au încredințat copiii celor 75 babysitteri selectați, verificați și instruiți de specialiști în domeniul psihologiei.