mamaplus

Cum să achiziționezi un apartament de calitate, la preț avantajos? Beneficiază de oferta fierbinte Astercon

-
//
09.12.2019

Vin sărbătorile de iarnă și, în același timp se fac și totalizările pentru anul curent. De aceea, este foarte important, pentru starea ta de bine, să pui bifă și în dreptul unei locuințe plăcute pentru tine și familie. Dacă, însă, nu ai bifat acest punct deocamdată, probabil că anume în această perioadă a anului te și gândești să-ți achiziționezi un apartament nou pentru a intra în 2020 cu dreptul sau… măcar cu planurile corecte. Cum să alegi o locuință bună la un preț potrivit? Cum să ai parte de o achiziție cumpătată, fără multe dureri de cap? E simplu, doar apelând la profesioniști: cei cu portofoliu amplu, cu imagine impecabilă și cu notorietate pe piață.

Astercon este o companie de construcții din Chișinău cu impact pe piața autohtonă, rezultatele acesteia fiind vizibile de-a lungul celor zece ani de activitate. Proiectele acesteia au devenit vocale în mass-media, grație calității manoperei și a ideilor inovative, dar și datorită procedeelor, și abordărilor profesioniste pe care le aplică în lucrul realizat asupra blocurilor imobiliare (materiale ecologice; sisteme noi integrate; echipă responsabilă 100/100). 

Unul dintre cele mai vizibile și cotate proiecte este actualmente „Alba Iulia Residence”, care urmează să fie dat în exploatare în acest final de an.

mamaplus

Ce anume definește calitatea proiectului Alba Iulia Residence?

Infrastructura confortabilă

Situat în imediata apropiere a diferitelor legături de transport, a instituțiilor școlare și preșcolare, complexul „Alba Iulia Residence” răspunde tuturor necesităților inerente unei familii tinere. O să beneficiezi de confortul amplasării comode față de puncte importante din raza sectorului Buiucani, dar și de liniștea unui cămin familial cald și fiabil.

Inovațiile tehnice

În plus, complexul „Alba Iulia Residence” este printre primele blocuri locative care dispun, din start, de un sistem inovativ de filtrare a apei gata încorporat, deoarece Astercon știe cât de importantă este tratarea corectă a apei potabile, iar sistemele de apeduct nu mai răspund nevoilor de apă bună pentru consum.

Materialele folosite

În egală măsură, materialele ecologice, sistemele de termoizolare și ventilare - integrate în construcția complexului locativ - corespund standardelor superioare de calitate, iar satisfacerea dorințelor individuale ale clienților este scopul principal al companiei.

Compania imobiliară Astercon a optat pentru varianta de clădiri cu regim de înălțime mic, cu specific englezesc, prevăzute cu lift și parcare în 2 nivele, și finisaje de cea mai bună calitate. Totodată, amplasarea și infrastructura vor face posibilă consolidarea unei comunități veritabile în jurul blocurilor din Alba Iulia Residence, comunitate alcătuită din spații comune protejate, teren de joacă pentru copii și zonă de agrement pentru maturi.

mamaplus

Politica prietenoasă de prețuri

Și pentru că Astercon înțelege cât de importantă este achiziționarea unui apartament în Chișinău în care să te simți acasă, îți oferă posibilitatea de a achiziționa imobilul în rate. Ești liber să alegi care metodă de plată îți este mai convenabilă (credit ipotecar sau achitarea în rate), iar Astercon îți va oferi suportul necesar.

În plus, pentru că suntem în luna sărbătorilor de iarnă, compania de construcții Astercon a decis să-ți ofere o reducere fierbinte de -30 euro/m2 în noul complex „Alba Iulia Residence”, astfel încât alegerea unui nou apartament să devină o plăcere, lipsită de griji.

Această ofertă este valabilă până la data de 15.01.2020, așa că nu ezita, ia legătura imediat cu specialiștii Astercon la numărul de telefon +373 060 29 49 29.

Nu mai amâna visul de a avea propria ta casă. Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă alături de echipa Astercon, cei care de zece ani transformă viziunea noastră asupra unui spațiu locativ.

mamaplus