mamaplus

Cum a reușit Dan Bălan să părăsească Ucraina? Mama lui a făcut primele dezvăluiri

-
//
27.04.2022

Interpretul Dan Bălan rămăsese blocat în Kiev, la începutul conflictului dintre Rusia și Ucraina. După mai multe informații pe surse, acum a venit și confirmarea oficială că Dan Bălan a reușit să părăsească Ucraina după ce a început conflictul cu Rusia. Confirmarea a venit chiar din partea mamei acestuia, Ludmila Bălan.

„Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie. Numai el știe cum a reușit să facă asta! A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum!”, a precizat mama sa, Ludmila Bălan, într-un interviu exclusiv acordat pentru impact.ro.

Ludmila Bălan a mai precizat că artistul a trecut și prin Republica Moldova pentru a-și vedea părinții.

„Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el!”, a adăugat Ludmila Bălan pentru sursa mai sus menționată.

Tot mama artistului a dezvăluit că acesta nu a petrecut mult timp în Republica Moldova, dar și că vrea să le transmită fanilor că este în siguranță și că îi va contacta în curând.

„Nu pot să vă spun unde se află în prezent și unde lucrează la noile sale proiecte. M-a rugat să le transmit tuturor fanilor săi că le va oferi curând tuturor un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu e la Moscova!”, a mai spus Ludmila Bălan.