mamaplus

Cum a reacționat tatăl Rihannei atunci când a aflat că va deveni bunic

-
//
03.02.2022

Vestea că Rihanna va fi mămică a adus bucurie atât ei și partenerului ei de viață, rapperul Asap Rocky, cât și întregii familii. Și tatăl artistei, cu care nu se are în relații prea bune, este extrem de încântat. Aceasta a dat o declarație pentru Page Six în care a povestit cum a reacționat când fiica sa i-a spus că va fi bunic.

„Sunt extaziat. Sunt atât de fericit. Am sărit de bucurie. Sunt încă atât de entuziasmat. Rihanna a spus întotdeauna că își dorește copii, îi iubește. Întotdeauna are grijă de copiii verilor ei… Va fi o mamă bună”, a conchis tatăl lui Rihanna, Ronald Fenty.

Ronald a mărturisit că Rihanna l-a sunat duminică seara și i-a spus de sarcină, cu o zi înainte de a face publică vestea.

„Tocmai am primit vestea de la ea aseară și mi-a trimis câteva fotografii. Sunt în al nouălea cer. Ea e o persoană atât de frumoasă.”, a mai adăugat Ronald.

Rihanna, în vârstă de 33 de ani, a confirmat că este însărcinată prin câteva fotografii alături de iubitul ei, în care și-a lăsat burtica la vedere.

mamaplus

La scurt timp după apariția pictorialului în revista People, Rihanna a publicat și prima imagine ”home made„ cu burtica de gravidă, pe profilul ei de Instagram.

mamaplus