Cum a fost la evenimentul WOW Business Mom

Cum a fost la evenimentul WOW Business Mom

-
//
30.10.2017

În acest weekend, zeci de mămici care și-au dorit să scape de rutina zilnică, și-au lăsat picii în grija soților și au mers la evenimentul WOW Business Mom, organizat de adminuțele Ask a Mom. Tot de ce se apucă Alicia Valcov, Dana Odainic, Adriana Arnaut și Cristina Mastac Comerzan are un succes răsunător, la fel s-a întâmplat și de această dată.

Cum a fost la evenimentul WOW Business Mom

În cadrul evenimentului, 8 femei care reușesc să combine viața de familie cu o carieră de succes, le-au povestit mămicilor cum și-au făcut loc în lumea business-ului, ce le-a motivat să nu lase mâinile în jos și cum reușesc să facă față unui regim de viață atât de activ.

Mămicile le-au ascultat cu sufletul la gură și le-au asaltat cu întrebări pe Adriana Arnaut- founder copywriter “Creative AD”, Cristina Axentii- fotografă și co-fondatoare „Olala Kids”, Olga Țăpordei- co-fondatoare „Angry Business”, Daniela Reniță- fondatoare „Colors Boutiques”, Mirela Urușciuc- fondatoare „MamaLiga”, Ludmila Grițcu- fondatoare & CEO „Eva Sport”, Marina Pohilenco- fondatoare “Pomarin Kids”, Ana Irina- creatoare "Mommy's Precious".

Cum a fost la evenimentul WOW Business Mom

Și mămicile care și-au luat copiii cu ele au putut asculta poveștile de viață ale speakerilor, în timp ce micuții au stat în grija educatorilor de la Star Kids.

De asemenea, invitatele la eveniment au avut ocazia să facă poze, să socializeze între ele, să primească cadouri de la parteneri și să se îndulcească cu un tort delicios.

Cum a fost la evenimentul WOW Business Mom

Sursa: Mamaplus.MD

Sursa foto: Photography by Olga Agathokleous