mamaplus

Cum a evoluat stilul vestimentar al lui Meghan Markle

-
//
12.04.2019

Înainte de a deveni Ducesă de Sussex, Meghan Markle a fost Rachel Zane. Rolul de jurist din serialul „Suits” a propulsat-o nu doar în preferințele publicului din întreaga lume, ci și în preferințele Prințului Harry.

Întâlnirea cu Prințul Harry a însemnat pentru Meghan, în primul rând, renunțarea la carieră de actriță. Renunțarea la job a venit la pachet cu renunțarea la statutul de simplu cetățean, la stilul vestimentar libertin și la folosirea rețelelor sociale. Meghan Markle a trebuit să se reinventeze complet pentru noul statut de ducesă, dar acest statut a venit la pachet cu nenumărate privilegii.

Cum a evoluat stilul vestimentar al lui Meghan Markle

Cât despre stilul vestimentar al fostei actrițe, se remarcă un veritabil „înainte și după” căsătoria cu Prințul Harry. Născută la Los Angeles, Meghan Markle a mizat tot timpul pe lookul californian. Astăzi, ea trebuie să respecte un protocol vestimentar specific Casei Regale Britanice. Chiar dacă rochiile și fustele deasupra genunchilor și mulate au fost uitate într-un colț al dressingului, nu putem spune că noul look regal nu i s-ar potrivi de minune.

Ducesa de Sussex preferă culorile neutre

După căsătoria cu Prințul Harry, Meghan Markle a fost nevoită să identifice un alt stil vestimentar care să o definească. Așa că a mizat pe ținutele în culori neutre. Ea poartă frecvent rochii în culori pale și nonculori. Optează adesea pentru haine crem, cu o croială în A sau care urmărește linia corpului, trenciurile și rochiile în aceeași nuanțe.